Spot på 3 nye singler i din radio
Radio & podcast
menu-close

Heartbeats Highlights: Spot på 3 nye singler i din radio

16. april 2018 |

Så er der nyt på Heartbeats Radio. Her er tre nye numre, vi sender i heavy rotation.

Hver uge tilføjer vi på Heartbeats nye sange til vores playlist. Vi sætter her fokus på noget af det bedste, vi har tilføjet netop nu. Fælles for disse tre er, at de ikke nødvendigvis er gigantiske hits worldwide, men det er de her hos os.

Enjoy.

Buzzy Lee – No Her

https://soundcloud.com/futureclassic/buzzylee-noher

Bag aliaset Buzzy Lee gemmer sig sangerinden Sasha Spielberg, og ja (!), hun er datter af Steven Spielberg. Buzzy Lee fra L.A. udgiver senere på måneden sin debut Facepaint EP. Vi har udvalgt at sætte spot på anden singlen fra ep’en, No Her. Det klart mest stemningsfulde af de to numre, hvorimod første udspil Cool Hands, er lidt mere flabet er No Her det perfekte aften track, fyldt med dybe synths, et tilbageholdent beat og en mere længselsfyldt vokal.

På No Her bliver det også klart, hvem der har produceret ep’en i samarbejde med Sasha Spielberg.

Hele EP’en er produceret af Nicholas Jaar, som for mange er et meget kendt navn, hvis man da interesserer sig for elektronisk musik. Nicholas Jaar’s aftryk kan høres på det atmosfæriske lydlandskab og hans typiske kærlighed til downtempo rytmer. Et perfekt match til Sasha’s muntre og skarpe vokal. De to har tidligere arbejdet sammen i projektet Just Friends.

Sasha Spielberg har blandt andet fortalt følgende om nummerets og tekstens betydning.

“Jeg ville skrive en sang om hvordan vores selvværd er pakket ind, i de måder vi præsenterer os selv på sociale medier. Det er en konstant sult efter validering , hvilket er noget nonsens, men vi gør det alligevel.”

D. 27/4 udkommer hele Facepaint EP via Future Classic.

Jada – Keep Cool

Danske Jada er en dansk sanger som er værd at holde et vågent øje med. Heartbeats har tidligere sat fokus på den talentfulde sanger, da Le Gammeltoft kuraterede hende til et Red Bull Selects arrangement i Pumpehuset forrige år. Jada er for nylig blevet offentliggjort til Roskilde Festival, og hun har i denne anledning lige uploadet to nye numre, som vi her på redaktionen elsker.

Vi har udvalgt nummeret Keep Cool, som er det første af to tracks Jada har udgivet i 2018. Keep Cool er r’n’b nummer anno 2018, opbygget om Jada’s vokal, et forholdsvis minimalistisk beat og fyldt med lækre subtile detaljer. Nummeret er indelukket, centreret om et godt omkvæd og bygget omkring et beat, som på trods af sit langsomme tempo, stadig er fyldt med masser af groove, flødechords og sommer vibes.

Jada spiller på årets Roskilde Festival, og er I denne uge også blevet offentligjort til Heartland, som Heartbeats også denne uge har lanceret en ny podcastserie med.

Radioprogrammet Blandede Bånd har blandt andet spillet nemmeret. Du kan høre hele programmet her.

PODCAST BLANDEDE BÅND

Ross From Friends – John Cage

Han startede som et internet-fænomen der uploadede et nummer på soundcloud, og nu to år efter, er han blevet en af de altoverskyggende skikkelser på lofi-house-scenen. Ross From Friends har sidenhen haft udgivelser på det store pladeselskab Lobster Theremin, og hans seneste udspil John Cage er udgivet på det legendariske label fra Californien Brainfeeder som er grundlagt af Flying Lotus.

Hans nye single John Cage er en hyldest til sommerens kommen, og er hhvs. 04.17 el. 06.06 minutter dedikeret til californisk cruise og strand-stemning. Kommer an på hvilket edit, du vælger at kaste dig over.

Udover sol og varme er sangtitlen en reference til John Cage, som var en amerikansk pioneer indenfor eksperimenterende musik. John Cage var en af de førende musikere fra staterne, til at føre eksperimenterende musikformer over til det europæiske kontinent. Ligesom Ross From Friends selv har taget rejsen fra London til Cali, i musikkens navn.

Singlen fik Heartbeats-premiere i programmet Alvaro og Waqar, som samtidig kunne gå bag om kunstneren med det pudsige artistnavn.

PODCAST ALVARO OG WAQAR

Rene Slott