Annoncørbetalt indhold fra Bosch

Lydkunstner Sofie Birch finder fred og fart på sin el-ladcykel: “Her er jeg forbundet med omgivelserne og lydene omkring mig”

Når Sofie Birch finder de hverdagslyde, hun bruger i sine musikalske kompositioner, har hun udstyret med sig rundt i byen på hendes eCargo Bike.

Når ens passion og arbejde handler om lyde, er det en fordel, at ens transportmiddel giver de mest optimale betingelser for at opleve dem. Sofie Birch er lydkunstner og producer med base i sin hjemby København, og når hun fragter sig selv og sit udstyr rundt, gør hun det på sin eCargo Bike fra Bosch eBike Systems.

Jeg elsker at arbejde med noget rodet og larmende, der kan balancere blødheden

Sofie Birch har fundet sin helt egen tilgang til at leve og arbejde mellem naturens helbredende virkning og tempoet i byens puls. Og hun lytter og tager noget fra begge verdener. Resultatet er et unikt værk, som er karakteristisk med bløde ambiente og melodiske kompositioner, hvor hun eksperimenterer med feltoptagelser, som hun finder, uanset hvor hun bevæger sig hen.

”Jeg elsker at arbejde med noget rodet og larmende, der kan balancere blødheden. Jeg begyndte at gøre det, da jeg blev fortalt om den metode, hvor du optager lyde i miljøet omkring dig og bagefter fortolker dem i en musikalsk komposition. Og bum – pludselig har du fået din form foræret ved et tilfælde.”

København er en af de mest bæredygtige byer i verden og har siden 2005 investeret over 700 millioner kroner i cykelinfrastruktur og har en målsætning om at blive stort set bilfri inden for det næste årti.  

Ligesom mange københavnere har Sofie Birch en livsstil, hvor kærligheden til byen ikke er mindre end hendes kærlighed til naturen. Derfor har hun også besluttet at bytte alle andre transportmidler ud med sin eCargo, der styrker netop denne grønne linje.

El-ladcyklen gør det muligt for Sofie Birch at navigere stressfrit gennem dagligdagen. Her kan hun hurtigt skifte mellem at tage sig af dem, der har brug for hende – som hendes lille datter – og at tage alt, hvad hun har brug for, med sig. Ovenikøbet viser hendes Nyon hende de kroner, hun IKKE brugte på benzin og viser i stedet den CO2, som hun sparer. En rar påmindelse om, hvordan hun er med til at gøre byen endnu grønnere.

Siden åbningen af den første supercykelsti er den gennemsnitlige kørelængde for cyklister steget til 11 km om dagen. De fleste dage kan Sofie Birch overgå dette, hvilket får hende til at pege på en af de vigtigste produktfunktioner ved hendes elcykel: Et konstant overblik over batterirækkevidden. På den måde kan Sofie udforske grænseløse rejser og lyde uden at løbe tør for strøm.

Hvis man vil høre Sofie Birchs arbejde, har hun et nyt album ude, der hedder ’Holotropica’.

”Jeg glæder mig så meget til at dele musikken med verden og tage på turné bagefter for at spille med saxofonisten Nana Pi. Det er et meget specielt album for mig med en masse venner involveret i både produktion, artwork og indspilninger. Jeg glæder mig til at præsentere det som levende musik, skabe trygge og helende rejser for mit publikum.”

Se mere om el-ladcyklen her

Footer graphics