Hun sang med Michael Jackson og Prince. Hør om hendes øvrige inspirationskilder
Radio & podcast
menu-close

Red Bull Radio: Hun sang med Michael Jackson og Prince. Hør om hendes øvrige inspirationskilder

15. december 2017 |

Den amerikanske sangerinde, Judith Hill, er med i denne uges udgave af Headphone Highlights på Red Bull Radio

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.

Det er weekend, og Red Bull Radio er endnu engang klar med fem radioshows her på Heartbeats.

I programmet Headphone Highlights kan du høre et interview med Judith Hill, som blandt andet optrådte med Michael Jackson på hans turné i 2009 og derfor også er med koncertfilmen ”This is it”.

Hun blev valgt til at synge duet med ham på sangen ”I Just Can’t Stop Loving You”.

Judith Hills arbejde (og andre kvinders arbejde) som backingsangerinde blev i 2003 portrætteret i dokumentaren ”Twenty Feet From Stardom”, som handler om det lidt oversete erhverv, der blandt andet går ud på at stå fem, seks meter fra stjernen.

Filmen vandt en Oscar for bedste dokumentarfilm.

Samme år (2013) optrådte hun i den amerikanske udgave af The Voice men blev stemt hjem af seerne før finalen, hvilket fik dommer Adam Levine fra Maroon 5 til at udbryde ”I hate this country”.

I 2015 indspillede hun pladen ”Back in Time” med Prince som so-producer. Indspilningen foregik i Prince’s eget pladestudie Paisley Park.

I Headphone Hightlights fortæller hun om sine mange inspirationskilder. Fra Bobby McFerrin til Clark Sisters.

Året der gik
Blandt denne uges radioprogrammer bliver der også en gennemgang af årets bedste og værste udgivelser. Og alt det imellem Pitchfork-journalist Philip Sherbourne taler med radiovært Shawn Reynaldo. Det sker i programmet First Floor.

Sidst men ikke mindst har Red Bull Radio i går udgive to liveoptagelser fra Culture Box med Kasper Bjørke og Kasper Marott fra d. 24.11. De ligger on-demand på redbullradio.com i 30 dage.

De fem faste programmer:

 • First Floor
  First Floor er det ugentlige show, der sætter fokus på ny elektronisk musik fra hele verden.
  Fredag kl. 20.00
 • On The Floor
  On The Floor tager lytteren med på en rejse til de største elektroniske klubber og bringer optagelser fra de bedste dj- og live sets.
  Lørdag kl. 22.00
 • Counter Intelligence
  Få de gode røverhistorier fra verdens mest ikoniske pladebutikker – soundtracket af udvalgte numre fra hylderne.
  Søndag kl. 12.00
 • Headphone Highlights
  Bliv inviteret indenfor i det allerhelligste, når artister fra hele verden tager lytteren igennem personlige playlister.
  Søndag kl. 14.00
 • Main Stage
  Tag med til festival – uden at ligge i telt. Main Stage bringer live-optagelser fra de festivaler, som ikke nødvendigvis er bange for at udfordre på musikprogrammet. Her er alt fra old school raves og techno-ekskursioner til Egyptian Lover og Zebra Katz.
  Søndag kl. 18.00

LÆS OGSÅ RED BULL RADIO: SANGE FRA CHILE 

 

Martin Finnedal

Uddannet journalist i 1998 og har siden arbejdet for blandt andet Fyns Amts Avis, DR TV, Politiken, Roskilde Festival og i Forsvaret.