Werners Ægte
Radio & podcast
menu-close

Nyt fra Værnedammen: Werners Ægte

1. juli 2019 | | En del af serien Nyt Fra Værnedammen

Hvad drikker folk på Værnedamsvej? Og hvad er en mandedrink? Hør med når studiet besøges af Henrik Bay fra Juul’s Vinhandel, der også introducerer drinken Werners Ægte - en hyldest til Værnedamsvej.

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.

Afspil podcast

Med sine kun 190 meter på kommunegrænsen mellem København og Frederiksberg, ser Værnedamsvej ikke ud af meget ved første øjekast. Men tag ikke fejl! For bag gadens butiksfacader, cafemarkiser og trappeopgange, gemmer sig et unikt og fascinerende lokalsamfund. En landsby i byen med særlige traditioner, store personligheder og dramatiske fortællinger.

 


Om podcasten:
I denne podcast-serie beretter to af gadens inkarnerede beboere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om bl.a Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til en snak med ugens hemmelige gæst. 

Lyt til alle afsnit af ‘Nyt fra Værnedammen’ på iTunes her

Podcasten er produceret af e-Types i Studio 6, København V. 

Jimmy Jørgensen & Troels Malling

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.