Vi kan ikke se ud
Radio & podcast
menu-close

Nyt fra Værnedammen: Vi kan ikke se ud

27. august 2019 | | En del af serien Nyt Fra Værnedammen

Troels Malling og Jimmy Jørgensen er lidt slukørede. Modeugen er slut, de høje hatte pakket væk, indbakken er tom og FCK har tabt. Selv udsigten til Værnedammen er blokeret. Men værterne tager ansvar og leverer atter ugens vigtigste historier.

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.

Afspil podcast

I dagens afsnit af ‘Nyt fra Værnedammen’ kan du bl.a. høre om den sure slagter, der har betalt thai-kvindens bryster og hvordan KB bærer sig ad med at stjæle fodboldspillere fra Vanløse. Og så gæster Dronning Ingrid studiet med en afsløring om Kongehusets fremtid og hvorfor hun er så glad for haver.


Om podcasten:
I denne podcastserie beretter to af gadens inkarnerede beboere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om bl.a Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til en snak med ugens hemmelige gæst.

Lyt til alle afsnit af ‘Nyt fra Værnedammen’ på iTunes her

Podcasten er produceret af e-Types i Studio 6, København V. 

Jimmy Jørgensen & Troels Malling

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.