Verdens bedste konkurrencekok Rasmus Kofoed er besat af Rudolf Steiner
Radio & podcast
menu-close

Hvor vi spiser: Verdens bedste konkurrencekok Rasmus Kofoed er besat af Rudolf Steiner

31. juli 2019 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard møder stjernekokken Rasmus Kofoed på Café Mirabelle til en snak om Bocuse d'Or, Rudolf Steiner og naturligvis mad.

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk

Afspil podcast

Foto: Claes Bech-Poulsen

Han er med en guld-, en sølv- og en bronzestatuette fra Bocuse d’Or uden tvivl verdens bedste konkurrencekok, hans restaurant har tre Michelinstjerner og for nylig blev den også kåret til verdens 5. bedste restaurant på 50 Best-listen. Og så er han et jordbundet familiemenneske, der er flyttet tilbage til den provins, han er vokset op i, og som stædigt holder fast i de Rudolf Steiner-værdier, han voksede op med.

En god blanding af noget meget fokuseret og ambitiøst og noget blødt og favnende. Mød mennesket bag paradokset Rasmus Kofoed.

Om podcasten:

I ‘Hvor vi spiser’ mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, som de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe eller nyder deres vin. Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om de ting, der optager dem lige nu, samtidig med at han får stillet et par af de spørgsmål, som han altid gerne har villet stille gæsten. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som sædvanligt, kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Hvor vi spiser’ her

Lars Bjerregaard

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk