Velkommen til alle nye lyttere
Radio & podcast
menu-close

Nyt fra Værnedammen: Velkommen til alle nye lyttere

6. maj 2019 | | En del af serien Nyt Fra Værnedammen

I denne nye podcast beretter to af gadens inkarnerede brugere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til ugens hemmelige gæst. 

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.

Afspil podcast

Kære lytter.

Vi er utroligt glade for, at vi på Heartbeats, i samarbejde med e-Types, kan præsentere dig for den nye podcastserie ‘Nyt fra Værnedammen’.

Med sine kun 190 meter på kommunegrænsen mellem København og Frederiksberg ser Værnedamsvej ikke ud af meget ved første øjekast. Men tag ikke fejl! For bag gadens butiksfacader, cafémarkiser og trappeopgange gemmer sig et unikt og fascinerende lokalsamfund. En landsby i byen med særlige traditioner, store personligheder og dramatiske fortællinger.

Om podcasten:

I denne podcastserie ‘Nyt fra Værnedammen’ beretter to af gadens inkarnerede brugere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om bl.a Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til en snak med ugens hemmelige gæst.

Lyt med hver mandag, når Troels Malling og Jimmy Jørgensen giver en lundefuld og lokal statusrapport fra storbyens nok hyggeligste gade, Værnedamsvej.

Podcasten er produceret af e-Types i Studio 6, København V. 

Lyt til ‘Nyt fra Værnedammen’ på iTunes her

 

Jimmy Jørgensen & Troels Malling

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.