Var det Cerseis comeback og dragedronningens død?
Radio & podcast
menu-close

Is & Ild: Var det Cerseis comeback og dragedronningens død?

7. maj 2019 | | En del af serien Is & Ild

Kan vi få et eneste afsnit uden et chok-twist? Efter sidste uges episke kamp mod De Døde kom intrigerne igen i fokus hos De Levende. Men var fjerde afsnit mere soap-opera end fantasy-thriller? Og hvad var tanken med, at Jaime pludselig knuser stakkels Briennes hjerte?

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.

Afspil podcast

Hvor meget magt har Daenerys egentlig efter dette afsnit? Hvor meget vidste Tyrion egentlig om Jons blodslægt? Nok lidt mindre end den kække vært og hans tro nørde-eksperter mente i sidste uges afsnit af ‘Is & Ild’.

Efter sidste uges afsnit er dialogen tilbage, og spillet om Jerntronen accelerer for alvor. Alle døde er begravet og brændt efter bedste Night’s Watch manér. Der er ikke flere zombier tilbage i Westeros, og vi er tilbage ved middelalderlivet, reunions i stil og optakt til den største finale i moderne tv-serie historie med kun to afsnit tilbage af 8. og sidste sæson. 

Hvad var panelets største skuffelser i ugens afsnit, og hvad var de største højdepunkter? Bliver Arya nogensinde en ægte lady, og hvor meget kærlighed har vi egentlig tid til, nu hvor det hele spidser til? Og hvad skal vi ligge i, at navnet Baratheon er tilbage i spillet?

Som altid i ‘Is & Ild’ kommer de tre værter med nogle af landets mest vidende bud på slagets gang og de vildeste teorier. Stemningen er høj i studiet, og den største bekymring er, om næste afsnit kan overgå ‘The Long Night’ i blodbad, chok/fear-factor og forløsning?


Om podcasten ‘Is & Ild’:

Alle i ‘Game of Thrones’ står foran det endelige slag i denne sæson. Landets stærkeste ‘Game of Thrones’-connoisseurs og -superfans kommer i studiet, hvor vi hver tirsdag vil snakke om slagets gang, indtil vi har fundet den endelige vinder af spillet om Jerntronen i Westeros. Eller alle mænd bare er døde. 

Lyt til sidste uges afsnit af ‘Is & Ild’ her

Lyt til alle afsnit af ‘Is & Ild’ på iTunes her

Foto: HBO

A Camp of Ice and Fire

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.