‘President of the United States’: USAs første præsident George Washington var noget særligt – myter eller ej

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: USAs første præsident George Washington var noget særligt – myter eller ej

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vi fejrer 4. juli med at lancere en ny sæson af vores podcast ‘POTUS’ om de amerikanske præsidenter, og vi starter naturligvis med myten Washington.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Vi starter denne 4. juli op med en ny omgang af vores podcastserie ‘POTUS’, der går i dybden med nogle af de mest bemærkelsesværdige præsidenter i USA gennem i historien. Til at starte med fokuserer vi på ‘the founding fathers’, og så tager vi nogle særligt udvalgte nedslag herefter.

Der er jo kun ét helt naturligt sted at starte denne sæson, og det er selvfølgelig med George Washington. Manden der var med til at grundlægge nationen, og som bestred præsidentembedet som den allerførste af slagsen. Washington er en sagnomspunden herre, men langt hen af vejen, så lever manden også op til myten.

I studiet er Philip Christian Ulrich, udenrigsanalytiker på Kongressen.com

Find mere om
Footer graphics