Kan man spise sig til et bedre liv? Umahro Cadogan siger ja!
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Kan man spise sig til et bedre liv? Umahro Cadogan siger ja!

26. juni 2019 | | En del af serien Diagnosen

'Diagnosen' besøger kostekspert Umahro Cadogan for at høre, hvordan kost kan påvirke diagnoser. I denne tredje sæson vil værterne nemlig finde behandlingsalternativer til medicin.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er taget en tur til Hellerup for at besøge kostekspert, forsker og forfatter, Umahro Cadogan. Umahro Cadogan har blandt andet gennem sin kost holdt diagnoser og sygdom i skak. Jasper Ritz og Morten Pedersen er nysgerrige på, hvad de skal og kan spise for at behandle deres diagnoser bedst muligt. Hvad skal der egentlig på tallerkenen, og hvordan er det nu med alkohol og sundhed? Det svarer Umahro Cadogan blandt andet på.

Samtalen når vidt omkring både biohacking, greenies og T-tallerkener. Diagnose-gutterne bliver klogere – og det bliver du helt sikkert også.

Om podcasten: 

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Foto: Rikke Collin

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.