ulysses Grant

‘President of the United States’: Ulysses S. Grant – krigshelten der blev præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte
Ulysses S. Grant

‘President of the United States’: Ulysses S. Grant – krigshelten der blev præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘POTUS’ er podcasten om de amerikanske præsidenter. I denne uge dykker vi ned i Ulysses S. Grant, nordstaternes øverstbefalende og USA’s 18. præsident.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Den 18. præsident for de forenede stater, Ulysses S. Grant, er en markant skikkelse i amerikansk historie. Det skyldes dog ikke hans tid i præsidentembedet, men hans rolle under den amerikanske borgerkrig som øverstbefalende general for Nordstatshæren. Tiden som præsident skulle vise sig mere vanskelig for en mand, der var mere vant til at udvise taktisk snilde end politisk tæft. Derfor blev hans tid som præsident meget mindre bemærkelsesværdige end hans glorværdige militærkarriere.

I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og udenrigsanalytiker ved samme medie Philip Christian Ulrich.

Find mere om
Footer graphics