Twerk Queen Louise
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Twerk Queen Louise

5. december 2017 | | En del af serien 30-årskrisen

Danser og debattør Louise 'Twerk Queen' Kjølsen er inviteret i studiet og tale om, hvad alder egentlig er.

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Foto: Marie Hald

I afsnit syv har Lars og William fået besøg af feminist, blogger og TwerkQueen Louise M. Kjølsen til en snak om, hvad begrebet alder egentlig er. Skal man ikke bare opføre sig, som man føler sig, uden at skulle opføre sig som en bestemt alder? Snakken falder også på det der med lige at låne en lille smule penge af mor, når det hele kniber lidt økonomisk… Og så gå ned og bruge halvdelen på slik til sin syge veninde.


Om podcasten:

I løbet 8 afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer gæster omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger om de 30 er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen.

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til 30 års krisen, det mindst voksne, og mest voksne, du kan lytte til lige nu.

 

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.