Svesken på disken
Radio & podcast
menu-close

Ritt bygger EU op: Svesken på disken

15. maj 2019 | | En del af serien EU & the Juice

Ritt Bjerregaard, tidligere EU-kommissær, er gæst i studiet. Bliv klogere på EU. Og på svesker.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

I dette afsnit af EU & The Juice er Ritt Bjerregaard, tidligere EU-kommissær, gæst i studiet. Der juices bl.a. svesker, fordi EU faktisk har blandet sig i, om de nu også er så afførende, som rygter siger. Hold tungen lige i munden og hør Ritt forklare os forskellen på, hvad Kommissionen, Parlamentet og Ministerrådet egentlig er, når hun laver juicen ‘Build EU Up’ sammen med værterne.

Om podcasten ‘EU & the Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & the Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.