Anne Cathrine Færgemann
Radio & podcast
menu-close

Sundhedsrevolution: Anne Cathrine Færgemann

27. april 2016 | | En del af serien Sundhedrevolutionen

Anne Cathrine Færgemann brænder hun for alt, der indbefatter Functional Medicine, lever selv efter principperne og er dertil en ivrig yoga-udøver.

Ernæringsekspert, forfatter og pionér indenfor functional medicine.

Afspil podcast

I dagens ‘Sundhedsrevolution’ med Umahro er Anne Cathrine Færgemann på besøg i studiet til en snak om kost og fordøjelse.

Anne Cathrine Færgemann er ansat på Nordic Clinic, hvor hendes behandlinger fokuserer på kost og brugen af kosttilskud til behandling af biokemiske forstyrrelser. Hun er uddannet klinisk diætist fra Århus Universitet i 2001 og har desuden en Master i Nutritional Medicine fra Surrey University i England, med speciale i irritabel tyktarm (IBS).

Hun er forfatter til bøgerne ‘Sund nu – afgiftning af krop og sjæl’ og ‘Er det noget, du har spist?’. Hun har arbejdet på Rigshospitalet med specialerne anoreksi, diabetes, hjerte-karsygdomme og mave-tarm-sygdomme.

Anne Catherine har yderligere specialiseret sig i Functional Medicine med fokus på ernæring og brugen af laboratorieanalyser i forhold til fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, hormonelle forstyrrelser, autisme, infektioner, træthed m.m.

Hun underviser behandlere i både ind- og udland i brugen af laboratorieanalyser set ud fra et ernæringsmæssigt perspektiv. Personligt brænder hun for alt der indbefatter Functional Medicine, lever selv efter principperne og er dertil en ivrig yoga-udøver.

annecathrinefærgemann

Umahro Cadogan

Ernæringsekspert, forfatter og pionér indenfor functional medicine.