Niia Bloch
Radio & podcast
menu-close

Sundhedsrevolution: Niia Bloch

11. maj 2016 | | En del af serien Sundhedrevolutionen

Niia Blochs styrke er den holistiske tilgang, hvor der arbejdes både på et fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt plan.

Ernæringsekspert, forfatter og pionér indenfor functional medicine.

Afspil podcast

I dag har jeg Niia Bloch med i studiet.

Hun er et af de klogeste og mest kompetente mennesker, jeg kender, når det kommer til at finde og forløse psykiske problemer og barrierer, der sætter en stopper for ens livsglæde, men også for at man bare kan være den bedste udgave af sig selv, ikke blot for ens egen skyld, men også for at kunne give andre mennesker og verden, det man kan bidrage med.

Vi taler om, hvordan man finder frem til, hvad det er, der står i vejen for en, og hvordan problemer og udfordringer vi nok har en tendens til at anskue som mentale, psykiske eller spirituelle også påvirker kroppen rent fysisk og vice versa.

Og så er jeg så heldig, at Niia er min forlovede. Men det er ikke derfor, jeg har hende med i studiet. For alle disse ting har jeg ment om Niia, længe før vi blev et par eller overhovedet tænkte på hinanden i kærlighedsøjemed.

Niia+Bloch+LEEP

Niia har en oprigtig interesse i sine medmennesker og deres personlige udvikling. Hun er forgangskvinde og har været med helt fra starten, og i dag er hun en af Danmarks førende undervisere i personlig udvikling og alternativ behandling med mere end 30 års erfaring.

Hendes styrke er den holistiske tilgang, hvor der arbejdes både på et fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt plan. Hun når hele vejen rundt om mennesket eller situationen og er samtidig en inspirerende rollemodel i forhold til lederskab, levende undervisning, nærvær og empati.

Med uddannelser inden for bl.a. high performance coaching, biomedicin og kropsterapi i både ind- og udland samt en bred undervisningserfaring har Niia både indføling og specialistviden til at gøre en forskel for den enkelte og/eller virksomheden.

Uddannelsen i personlig udvikling, LEEP (Leading Energy & Essence Practitioner), er Niias livsværk, som hun stiftede i 2010. LEEP er en stor succes, fordi undervisningen har gjort en markant forskel for de mange deltagere gennem årene, så de i dag fungerer som rollemodeller.

Lyt med i dagens program eller hør nogle af mine tidligere programmer med f.eks. klinisk diætist Anne Cathrine Færgeman eller professor i sundhedsmotivation Henning Langberg.

Umahro Cadogan

Ernæringsekspert, forfatter og pionér indenfor functional medicine.