Stjernekokken Francis Cardeneau fortæller om sit liv i dansk gastronomi
Radio & podcast
menu-close

Samtalekøkkenet: Stjernekokken Francis Cardeneau fortæller om sit liv i dansk gastronomi

18. november 2018 | | En del af serien Meyers Samtalekøkken

Stjernekokken Francis Cardeneau og madanmelder Svend Rasmussen har taget plads i samtalekøkkenet og fortæller sammen om Cardeneau's betydning for dansk gastronomi.

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Afspil podcast

Claus Meyer byder velkommen, når en af dansk gastronomis dygtigste kokke, Francis Cardeneau, taler med en af landets mest velskrivende madskribenter, Svend Rasmussen fra Berlingske. Sammen er de to bogaktuelle med ‘Kokken der fik nok’, og der er ingen tvivl om, at vi, udover at tale om mad, også kommer på en rejse “længere ind i sindet”.

Om podcasten:
Vi inviterer de mennesker, vi beundrer, dem vi tror vi kender, og dem vi gerne vil forstå. Vi forbereder deres livretter, så vi kan spise os tættere sammen, før vi for alvor slår ørerne ud. De fleste taler med hinanden, nogle taler med mad i munden, og enkelte taler for sig selv.
Velkommen til ‘Samtalekøkkenet’ i Meyers Deli.

Meyers

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.