Skuespilchef Morten Kirkskov: “Jeg bliver utilpas i menneskemængder, hvor alle mener det samme”
Radio & podcast
menu-close

Mod til at lede: Skuespilchef Morten Kirkskov: “Jeg bliver utilpas i menneskemængder, hvor alle mener det samme”

7. februar 2019 | | En del af serien Mod til at lede

I dette afsnit af 'Mod til at lede' skal du høre om Morten Kirkskovs vej fra skuespiller til skuespilchef på en af Danmarks ældste kulturinstitutioner, Det Kongelige Teater.

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.

Afspil podcast

‘Mod til at lede’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

Skuespilchef ved det Kongelige Teater, Morten Kirkskov, er gæst hos Katrine Hertz Mortensen i dette afsnit af ‘Mod til at lede’. Morten Kirkskov er skuespiller, men har taget springet ind i ledelse samtidig med, at han har beholdt sit virke som skuespiller. Men hvordan bevarer man et professionelt forhold til mennesker, som man både skal lede og have et ligeværdigt kollegialt forhold til på scenen? Det kan du blandt andet høre om i podcasten, hvor du også kan høre om Mortens største styrke og svaghed som leder, nemlig hans hang til at blive rørt.

“Man bliver nødt til at finde sig i, at der er nogen, der ikke kan lide en. Det hedder voksen efter min mening” – Morten Kirkskov

 

Om podcasten:

I tredje sæson af Heartbeats’ podcastserie ‘Mod til at lede’ overtager Katrine Hertz Mortensen værtsrollen efter Stine Bosse og Asger Aamund. Katrine Hertz vil sætte fokus på ledelse i modvind. Du vil derfor møde mennesker og ledere, som har mødt stor succes til trods for deres omstændigheder. Hvordan er det at lede en organisation eller virksomhed, som mange hader eller har kritiske holdninger til? Hvordan sørger man for sammenhold i flokken af medarbejdere, når alles kritiske røster rammer ens arbejdsplads? Hvordan påvirker det arbejdet og det strategiske sigte – og selvfølgelig ledelsen?

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Mod til at lede’ i iTunes her.

Katrine Hertz Mortensen

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.