Sådan får vi et mere bæredygtigt forbrug
Radio & podcast
menu-close

Fashion Talk by Boozt.com:: Sådan får vi et mere bæredygtigt forbrug

22. august 2019 | | En del af serien Fashion Talk by Boozt.com

Else Skjold, forsker i bæredygtighed og lektor på kunstakademiets designskole, vil i dette afsnit forklare de helt store problemer med modebranchen og tøjproduktion. Hvad skal virksomhederne gøre? Hvad skal vi som forbruger gøre? Og bliver vores genbrugte tøj overhovedet genbrugt?

Onlineshop med tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter.

Afspil podcast

Foto: Helle Moos

‘Fashion Talk by Boozt.com’ er sponsoreret af Boozt.com

Modeugen er slut, og et af de helt store temaer i år, er bæredygtighed. Bæredygtighed og mode er generelt på dagsordenen, og i dette afsnit vil Else Skjold prøve at forklare, hvorfor modebranchen er så stor en synder på klimafronten. Dette gør hun sammen med Moussa Mchangama, modeekspert og co-founder af rådgivningsvirksomheden In futurum, der rådgiver om bæredygtighed i blandt andet modebranchen. Lyt med her, og bliv klogere på de helt store dilemmaer og problemer indenfor modebranchen.

Om podcasten:
Som en del af den københavnske modeuge afholder Boozt.com live talks, hvor mode- og kulturformidler Moussa Mchangama debatterer med skiftende gæster for at inspirere og  give en faglig indsigt i modebranchen i selskab med fem af modebranchens dygtigste navne.

Lyt til alle afsnit af Fashion Talk by Boozt.com her

Boozt.com

Onlineshop med tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter.