Rektor for CBS: For få kvinder finder vej til direktionsstillingerne
Radio & podcast
menu-close

Mod til at lede: Rektor for CBS: For få kvinder finder vej til direktionsstillingerne

10. april 2018 | | En del af serien Mod til at lede

Asger Aamund har inviteret rektor for CBS, Per Holten-Andersen, i studiet til en snak om hvordan erhvervslivet kan øge indsatsen for at facilitere flere kompetente kvinder til ledelsesposter.

er erhvervsleder, debattør og mediepersonlighed. Asger er bl.a. ambassadør for Fair Trade Mærket, medlem af European Councill on Foreign Relations og erformand for Alzheimer-Forskningsfonden.

Afspil podcast

Podcasten er sponsoreret af Mercedes-Benz Danmark.

Podcasten er en videreudvikling af tv-konceptet ”drive – mod til at lede”, som var en række tv-udsendelser, der portrætterede kvindelige ledere. I forlængelse af dette koncept sætter Asger Aamund fokus på løsningerne og ikke problemerne. Podcasten er samtidig drevet af værtens egen ledelseserfaring og en aldrig tilfredsstillet nysgerrighed på hvad ledere, meningsdannere og profiler i det danske erhvervsliv tænker. 

I dette afsnit har Asger besøg af Per Holten-Andersen.

Per Holten- Andersen er som rektor for CBS en vigtig person i den karrieremæssige fødekæde, der kan føre til direktion og bestyrelse i dansk erhvervsliv. CBS uddanner lige så mange kvinder som mænd på cand. merc.-studierne, men det er en kendsgerning, at kvinderne slår op i banen, når de har fået børn og finder derfor ikke vej til direktionsstillingerne i et omfang, som Holten-Andersen finder naturligt.

CBS rektoren ser gerne, at erhvervslivet øger indsatsen for at motivere og facilitere flere kompetente kvinder til at gå helt til tops i virksomhederne.

Du kan også lytte til podcasten i iTunes.

 

Asger Aamund

er erhvervsleder, debattør og mediepersonlighed. Asger er bl.a. ambassadør for Fair Trade Mærket, medlem af European Councill on Foreign Relations og erformand for Alzheimer-Forskningsfonden.