Indbegrebet af med Casten Holm: “Radiohead er kontrasternes band”
Radio & podcast
menu-close

Carsten Holm gæster 'Indbegrebet af': “Radiohead er kontrasternes band”

17. marts 2019 | | En del af serien Indbegrebet af...

Hvordan afgør man, hvad indbegrebet er af et band, som har stukket i SÅ mange forskellige retninger? Andrew, Bjørn og John får følgeskab af P6-vært Carsten Holm til at afgøre sagen

Afspil podcast

Sæson 2 af ‘Indbegrebet af’ er i luften, og der lægges stort ud! P6-legenden med det store skæg og den dybe stemme, Carsten Holm, lægger vejen forbi studiet for at snakke om et af hans absolutte yndlingsbands, nemlig Radiohead.

Men hvordan finder man indbegrebet af et band, der gik fra at opfinde tuderock til at vende moderne rockmusik på hovedet for så derefter at vælte det hele omkuld ved at lave elektroniske plader og til sidst blande alle disse elementer på kryds og tværs? Svaret findes her!

Om podcasten:
Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger. De tre værter medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket af de tre bud, der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Indbegrebet af…’ på iTunes her.

 

 

 

 

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.


Playliste:

  • Radiohead – How to Disappear Completely
  • Radiohead – There There
  • Radiohead – Everything in its Right Place
  • Radiohead – Paranoid Android
Andrew Davidson John O'Sullivan & Bjørn Zäll