Queen var mytisk og måske det bedste liveband nogensinde
Radio & podcast
menu-close

Queen var mytisk og måske det bedste liveband nogensinde

12. maj 2019 | | En del af serien Indbegrebet af...

Bandet der revolutionerede rockmusikken og opnåede et ry som et af de bedste livebands nogensinde. Queen er på dagens program.

Afspil podcast

Det er ikke for ingenting at historien om Queen, og særligt bandets flamboyante forsanger Freddie Mercury, blev et af sidste års helt store biografsucceser. Fra 1973 frem til Mercury’s tragiske endeligt i 1991 udgav de utallige kæmpehits, revolutionerede rockmusikken og opnåede et ry som et af de bedste livebands nogensinde. Andrew, Bjørn og John tog til Egaa Gymnasium for at lave et liveshow, hvor to elever deltog på lige fod med værterne. Lyt til showet her, hvor de finder frem til Indbegrebet Af Queen.

Om podcasten:
Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger. De tre værter medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket af de tre bud, der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Indbegrebet af…’ på iTunes her.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.


Playliste:

  • Queen – Somebody to Love
  • Queen – March of the Black Queen
  • Queen – Don’t Stop Me Now (Vinder)
  • Queen – The Prophet’s Song
Andrew Davidson John O'Sullivan & Bjørn Zäll