Prince er funk, farven lilla og lyden af sex
Radio & podcast
menu-close

Indbegrebet af: Prince er funk, farven lilla og lyden af sex

4. august 2019 | | En del af serien Indbegrebet af...

Prince nåede at udgive hele 39 studiealbums. En kæmpe diskografi. Programmets gæst er den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen, der er livslang Prince-fan. Så hvad er det mest lilla Prince-nummer?

Afspil podcast

I sin alt for korte levetid formåede Prince at udgive 39 studiealbums i eget navn. Det er altså langt den største diskografi som ‘Indbegrebet Af’ nogensinde har kastet sig over, men heldigvis får Andrew, Bjørn og John i dette afsnit hjælp af Bo Madsen, kendt fra Turbolens og Mew.

Bo Madsen har haft Prince som sit helt store idol, siden han var 10 år gammel og er klar til at give sit bud på hvilken sang, der bedst opsummerer den lilla funkmester. Det bliver til en god lang snak om alt fra funk og falset til sex og rulleskøjter.

Om podcasten:
Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger. De tre værter medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket af de tre bud, der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Indbegrebet af…’ på iTunes her.

SPOILER ALERT! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

.

.

.

.


Playliste:

  • Prince – Controversy
  • Prince – Let’s Go Crazy
  • Prince – Alphabet St.
  • Prince – I Wanna Be Your Lover
Andrew Davidson John O'Sullivan & Bjørn Zäll