William Jefferson Clinton

‘President of the United States’: William Jefferson Clinton – præsidenten der kunne være blevet fremragende

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: William Jefferson Clinton – præsidenten der kunne være blevet fremragende

Eller vælg, hvor du vil lytte

I sjette episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på USA’s præsident nummer 42, Bill Clinton. En mand som ikke kun havde udfordringer i præsidentembedet, men også på hjemmefronten (mere end én gang).

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner om USA’s 42. præsident, William Jefferson Clinton. I studiet har de inviteret tidligere udenrigs- og finansminister, formand for Folketinget, formand for Socialdemokratiet og formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft. Sammen går de ind i historien om manden, hvis kodenavn hos Secret Service var Eagle. Måske meget passende for en præsident, der kom flyvende ind i Det Hvide Hus direkte med skandaler og postyr omkring sig.

Footer graphics