Theodore Roosevelt

‘President of the United States’: Theodore Roosevelt – manden der gav navn til dit tøjdyr

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Theodore Roosevelt – manden der gav navn til dit tøjdyr

Eller vælg, hvor du vil lytte

I anden episode ser ‘POTUS’ nærmere på manden fra det berømte Mount Rushmore i South Dakota. Ham med det solide overskæg. Den 26. præsident i rækken. En mand, som bedst kan opsummeres med ét ord: Meget.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af POTUS taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Philip Christian Ulrich, der er udenrigsredaktør på Kongressen.com. Sammen gennemgår de Theodore Roosevelts liv og virke. Theodore eller Teddy, som han slet og ret blev kaldt, var en lille fandenivoldsk mand, som i sin ungdom blev kaldt svagelig. Han skulle sidenhen blive kendt for sine “rough riders”, sin lidenskab for storvildtjagt og sin progressive agenda, som senere ledte ham til at stifte eget parti. Med danske briller er han kendt for sit nære venskab til den danske fotograf fra Ribe Jacob A. Riis, som blev kendt for sine portrætter af fattige i New York.

Footer graphics