Ronald Wilson Reagan

‘President of the United States’: Ronald Wilson Reagan var en fremragende kommunikator

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Ronald Wilson Reagan var en fremragende kommunikator

Eller vælg, hvor du vil lytte

Manden, der startede som baseball-kommentator og med en 7-årig kontrakt hos Warner Brothers, men endte med at forhandle atomar nedrustning med Gorbatjov og levere onelinere som “Tear down this wall”.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner om USA’s præsident nummer 40, Ronald Reagan. For at få hjælp til dette, har de inviteret Rasmus Sinding Søndergaard i studiet – postdoc ved Lund Universitet, forfatter til bogen ‘Reagan, Congress and Human Rights’ og bidragyder til flere bøger om amerikansk politik, heriblandt ‘Glimt af Amerika’. Sammen dykker de ned i historien om manden, der var kendt for sin benhårde retorik og konfronterende strategi mod Sovjetunionen, men samtidig en præsident med en humoristisk karakter og en dygtig improvisator på talerstolen.

Footer graphics