James Earl Carter Jr.

‘President of the United States’: James Earl Carter Jr. er USA’s måske bedste ekspræsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: James Earl Carter Jr. er USA’s måske bedste ekspræsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

I tredje episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på den 39. præsident Jimmy Carter, hvis tid var præget af de mange kriser og store opgaver, der lå udenfor landets grænser.

Politik En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Lars Erslev Andersen, der er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier. Sammen gennemgår de USA’s 39. præsident, Jimmy Carter. Kandidaten, der gik fra at have fire procents opbakning i det Demokratiske partis primærvalg og ender med at vinde valget. Han dannede skole i at opbygge en stærk græsrodskampagne og er i nyere tid en af de mest aktive ekspræsidenter.

Footer graphics