Harry S. Truman

‘President of the United States’: Harry S. Truman traf den sværeste beslutning i amerikansk historie

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Harry S. Truman traf den sværeste beslutning i amerikansk historie

Eller vælg, hvor du vil lytte

Episode 5 handler om en præsident, der på mere end mange måder var ganske speciel. En simpel mand, der kom fra simple kår – men som endte med den største og mest ultimative beslutning en præsident har truffet i moderne tid.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Mikkel Soelberg Christensen, der underviser i strategisk kommunikation på Butler University i Indianapolis og har tidligere skrevet kapitler i bøgerne ‘Præsidentportrætter om Truman’, ‘Glimt af et præsidentvalg’ og ‘JFK 100’. De taler om den eneste præsident, den gode stat Missouri nogensinde har haft – det er naturligvis Harry S. Truman, som i sin embedsperiode nåede at smide to A-bomber over Japan og hermed den definitive ende på 2. verdenskrig

Footer graphics