Gerald Ford

‘President of the United States’: Gerald Ford – præsidenten uden valgkamp

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Gerald Ford – præsidenten uden valgkamp

Eller vælg, hvor du vil lytte

I anden episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på den 38. præsident. Den eneste mand, der aldrig blev valgt til det – faktisk blev han ikke engang valgt af folket til at være vicepræsident.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner med Karsten Fledelius, der er historiker, forfatter og lektor ved Københavns Universitet samt formand for Helsinki-komiteen for menneskerettigheder. I fællesskab kigger de nærmere på den 38. præsident i rækken, Gerald Ford. Han blev hverken valgt til sin post som vicepræsident eller præsident og desuden blev han udsat for ikke bare ét, men hele to attentatforsøg af kvinder i sit korte præsidentembede.

Footer graphics