George Walker Bush

‘President of the United States’: George Walker Bush – manden der startede krigen i Irak

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: George Walker Bush – manden der startede krigen i Irak

Eller vælg, hvor du vil lytte

I syvende episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på George W. Bush. Få begivenheder har sat sig på et præsidentskab som 9-11 gjorde ved Bush’s tid i Det Hvide Hus. Det var et angreb, der fik amerikanerne til at stå sammen stort set fra kyst til kyst og uagtet partifarve. En begivenhed der var skelsættende som intet andet ifølge Anders Fogh Rasmussen.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Et af de få dynastier, der findes i amerikansk politik, er familien der leverede både præsident nummer 41 og 43. I denne episode af ‘POTUS’ er det den sidste, de ser nærmere på, nemlig George W. Bush. Til dette taler Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen med Anders Fogn Rasmussen, tidligere statsminister og NATO’s generalsekretær. Sammen gennemgår de George W. Bush’s liv og virke.

Footer graphics