George H. W. Bush

‘President of the United States’: George H. W. Bush – den sidste præsident fra “den største generation”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: George H. W. Bush – den sidste præsident fra “den største generation”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I femte episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på den 41. præsident i amerikansk historie. Murens fald, Tysklands genforening, Sovjetunions sammenbrud – alt dette skete under hans fire år i embedet. George H. W. Bush.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner om USA’s 41. præsident George H. W. Bush. Med sig i studiet har de inviteret Lykke Friis, med det noget imponerende CV som tidligere seniorforsker ved Dansk Udenrigspolitisk Institut, Europapolitisk chef for Dansk Industri, klima- og energiminister, ligestillingsminister, korrespondent for Berlingske og nu direktør for Tænketanken Europa. Sammen dykker de ned i George H. W. Bush’s liv og virke og ser nærmere på, hvordan han som første siddende vicepræsident i mere end 152 år, formåede at vinde præsidentembedet.

Footer graphics