Franklin D Roosevelt

‘President of the United States’: Franklin D. Roosevelt reddede USA gennem 2. Verdenskrig og økonomisk krise

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Franklin D. Roosevelt reddede USA gennem 2. Verdenskrig og økonomisk krise

Eller vælg, hvor du vil lytte

Denne episode handler om præsident nummer 32 i rækken. Ham der reddede USA ud af den dybe økonomiske depression, gennem en verdenskrig og i mere end et årti i spidsen for den største reformation af Amerika i nyere tid.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I fjerde episode af ‘POTUS’ har Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner besøg af Niels Bjerre Poulsen, lektor ved Center for Amerikanske studier ved Syddansk Universitet og forfatter til adskillige bøger om USA og amerikansk politik. Sammen taler de om Franklin Delano Roosevelts liv og virke. En mand, hvis politiske karriere blev præget af 2. Verdenskrig, sygdommen polio og de omfattende reformer bedre kendt som ‘New Deal’, som fik USA ud af en voldsom depression.

Footer graphics