Dwight D Eisenhower

‘President of the United States’: Dwight D. Eisenhower – generalen der blev præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Dwight D. Eisenhower – generalen der blev præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

Sjette episode af ‘POTUS’ handler om den højest rangerede militærmand, der nogensinde er blevet præsident. Femstjernet general, krigshelt og en af historiens mest kendte skikkelser, når fortællingen om Anden Verdenskrig skal fortælles.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I sjette episode af ‘POTUS’ har Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner besøg af Mikkel Vedby Rasmussen, der er dekan ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og en af landets fremmeste forskere i forsvarspolitik, Den Kolde Krig og ikke mindst internationale forsvarsforhold. Sammen taler de om manden, der gik fra slagmarken til Det Hvide Hus og blev USA’s 37. præsident, nemlig Dwight David Eisenhower.

Footer graphics