Barack Obama

‘President of the United States’: Barack Hussein Obama var håbets præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: Barack Hussein Obama var håbets præsident

Eller vælg, hvor du vil lytte

Når Secret Service sagde RENEGADE i deres mikrofoner, var det Barack Hussein Obama, de talte om. Den ranglede advokat fra Illinois, der på mange måder skabte en helt ny fortælling om præsidentembedet – på godt og på ondt.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I ottende episode af sæson to ser ‘POTUS’ nærmere på præsident nummer 44 i rækken, nemlig Barack Hussein Obama. Til dette har Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen inviteret tidligere klimaminister, udenrigsminister og nu formand for Det Udenrigspolitiske Nævn og folketingsmedlem for Radikale Venstre, Martin Lidegaard i studiet. Sammen gennemgår de Barack Obamas præsidentembede og eftermæle.

Footer graphics