POTUS

‘President of the United States’: “Impeachment” – hvad går det egentlig ud på?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘President of the United States’: “Impeachment” – hvad går det egentlig ud på?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lyt med til første særafsnit af podcastserien ‘POTUS’, som kigger nærmere på den proces, der kan fjerne en siddende præsident i USA.

Samfund En del af serien:

POTUS

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen ser sammen med deres gæster nærmere på disse store personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

I dette bonusafsnit af ‘POTUS’ har Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen inviteret nyhedsvært Poul Erik Skammelsen og redaktionschef Peter Christensen i studiet for at tale om den politiske proces, som for tiden får rigtig meget opmærksomhed i internationale medier – nemlig Impeachment, eller på dansk en rigsretssag, som i yderste konsekvens kan fjerne en siddende præsident i USA. Sammen taler de om, hvad en impeachment egentlig er, og hvem der er blevet “impeached” gennem tiden. Og så runder de selvfølgelig også Donald Trumps impeachment.

Footer graphics