Bucket List: "Jeg tror næsten, den er arketypisk, angsten for at miste kontrollen fuldstændigt"
Radio & podcast
menu-close

Peter Øvig Knudsen i 'Bucket List': “Jeg tror næsten, den er arketypisk, angsten for at miste kontrollen fuldstændigt”

3. juni 2019 | | En del af serien Bucket List

Le Gammeltoft har besøg af forfatter Peter Øvig Knudsen, der netop har udgivet bogen 'Min mor var besat' om psykiske lidelser og depression.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Dagens gæst i ‘Bucket List’ er forfatter Peter Øvig Knudsen. Han har efter sin mors død skrevet bogen ‘Min mor var besat’, hvor han ser sin egen psykiske sygdom dybt i øjnene og meget personligt bearbejder alt det, der følger med. Han har levet med en mor, der i årtier fik ham til at føle skyld og skam. Peter Øvig Knudsen har selv som voksen været indlagt på en lukket, psykiatrisk afdeling med svær depression og blev behandlet med elektrochok.

Sammen med Le Gammeltoft taler han om bogens tilblivelse, oplevelsen af at være sindssyg og om at deale med sin mors dæmoner. Det er livets store spørgsmål, vi taler om, og det er vigtigt for Peter Øvig Knudsen. At tale om alt det, der er så uendeligt svært for os.


Om podcasten: 

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales liv, død, familie, karriere og meget andet.

Du kan lytte til alle tidligere programmer af Bucket List iTunes og på Spotify

Foto: Lin Bak

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.