Peter Aalbæk i samtale med præst Poul Joachim Stender: “Det er ødelæggende for erotikken at dyrke motion”
Radio & podcast
menu-close

Meyers Samtalekøkken: Peter Aalbæk i samtale med præst Poul Joachim Stender: “Det er ødelæggende for erotikken at dyrke motion”

5. december 2018 | | En del af serien Meyers Samtalekøkken

Præsten Stender og producenten Aalbæk diskuterer det politisk korrekte samfunds ubarmhjertighed, og hvordan det ødelægger mænd, familier, seksualitet og frihed.

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Afspil podcast

Filmproducer Peter Aalbæk og folkekirkepræst Poul Joachim Stender er dagens gæster i samtalekøkkenet i Meyers Deli. Det er en ærlig snak om alt fra kirkesalmer og erotik. Peter Aalbæk afslører en rationel tro på Gud, som han dog mener er fuldstændig ligeglad med, hvem vi knalder med.

Stender og Aalbæk diskuterer det politisk korrekte samfunds ubarmhjertighed, og hvordan det ødelægger mænd, familier, seksualitet og frihed. Og så kommer de selvfølgelig ind på den tøjlede erotik, og om hvordan den er truet af motionsvanvid og afseksualiserede mænd.


Om podcasten:
Vi inviterer de mennesker, vi beundrer, dem vi tror vi kender, og dem vi gerne vil forstå.Vi forbereder deres livretter, så vi kan spise os tættere sammen, før vi for alvor slår ørerne ud. De fleste taler med hinanden, nogle taler med mad i munden, og enkelte taler for sig selv.

Velkommen til ‘Samtalekøkkenet’ i Meyers Deli.

Hør første afsnit i podcasten her: Stjernekokken Francis Cardeneau fortæller om sit liv i dansk gastronomi

Meyers

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.