Nej, nej, nej, nej, nej, det må EU ikkeeee ...
Radio & podcast
menu-close

Sur juice med Messerschmidt: Nej, nej, nej, nej, nej, det må EU ikkeeee …

8. maj 2019 | | En del af serien EU & the Juice

I dette afsnit af 'EU & The Juice' juicer Morten Messerschmidt og værterne en 'Sour Dream & Union', fordi gæsten om nogen har et noget syrligt forhold til EU.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

I dette afsnit af ‘EU & The Juice’ er Morten Messerschmidt, tidligere medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, gæst i studiet. Der juices primært citroner, fordi det jo ikke er nogen hemmelighed, at Messerschmidt er godt gammeldags sur på EU. Hør hvorfor han alligevel synes, vi skal interessere os for Europa-Parlamentsvalget og få hans tip til, hvordan man skræller en citron helt perfekt. Messerschmidt er nemlig ikke helt ueffen i et køkken.

Om podcasten ‘EU & The Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & The Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.