Nadine Redzepi bestemmer i køkkenet
Radio & podcast
menu-close

Hvor vi spiser: Nadine Redzepi bestemmer i køkkenet

14. august 2019 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard møder Nadine Redzepi på Café Det Vide Hus og taler om elefanten i rummet, manden René Redzepi, hvis succes Nadine har oplevet fra allerførste hånd.

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk

Afspil podcast

Foto: Peter Emil Witt

Nadine Redzepi er på kort tid blevet verdenskendt for sin kogebog ‘Down Time’ med gode hverdagsretter fra hendes eget køkken. Inspirationen til maden og opskrifterne kommer overraskende nok i ligeså høj grad fra hendes nomadeagtige barndom og opvækst, som af at være gift med en af verdens absolut mest indflydelsesrige kokke, Rene Redzepi.

Men hvordan har det været at følge den højspændte Noma-verden indefra stort set fra begyndelsen, og hvordan får man det hele til at balancere med tre børn? Og kommer der en kogebog mere?

Om podcasten: 

I ‘Hvor vi spiser’ mødes madmennesker i alle afskygninger på de steder, de selv kan lide at komme. Det kan være der, hvor de spiser deres frokost, drikker deres kaffe, eller nyder deres vin. Vært Lars Bjerregaard møder dem og taler om de ting, der optager dem lige nu, samtidig med at han får stillet et par af de spørgsmål, som han altid gerne har villet stille gæsten. Samtalerne er personlige og kommer vidt omkring, og som sædvanligt, kommer de til at handle om meget mere end bare mad.

Lyt til alle afsnit af ‘Hvor vi spiser’ her.

Lars Bjerregaard

Madskribent og madformidler for medier som Information, Vice, Politiken, Munchies og Gastromand.dk