A Seat At The Table: Komiker Sofie Hagen taler om vrede
Radio & podcast
menu-close

A Seat At The Table: Komiker Sofie Hagen taler om vrede – at udtrykke den eller undertrykke den

19. april 2019 | | En del af serien A Seat at the Table

Giver vi os selv lov til at være vrede? Hvordan kommer vreden til udtryk, og kan vreden bruges til noget? Dagens gæst er komikeren Sofie Hagen, der er opdraget til ikke at udvise følelser, men har lært at stå ved sin vrede som voksen.

Naima, Stephanie og Ingrid er værter på 'A Seat at the Table'

Afspil podcast

Komiker, forfatter og aktivist Sofie Hagen, der ellers er bosat i London, lavede et pitstop hos ‘A Seat At Table’, da hun var i København. Her talte hun med Naima, Stephanie og Ingrid om vrede, en følelse som det ikke altid er let at give sig selv lov at udtrykke.

Findes der mekanismer i samfundet, der kan være hæmmende for at slippe vreden løs? Hvordan håndteres vreden? En løsning kan være terapi. Men når man går til psykolog, tager man så hånd om problemet, eller er det kun symptomet, der bliver taget hånd om? Og kan den individuelle healing være med til at lære samfundet om vrede?

Om podcasten:
‘A Seat At The Table’ er en podcast-serie, tilsat dansk sarkasme og afrikansk temperament, lavet af Stephanie, Naima og Ingrid. Her udforsker de og deler personlige historier med det grundlæggende afsæt, at repræsentation og større mangfoldighed i både Danmark og udlandet er vigtigt.

Lyt til alle afsnit af ‘A Seat at the Table’ her.

Naima Yasin, Stephanie Asi Brix & Ingrid Magnifique Baraka

Naima, Stephanie og Ingrid er værter på 'A Seat at the Table'