Når hverdagen melder sig
Radio & podcast
menu-close

Nyt fra Værnedammen: Når hverdagen melder sig

19. august 2019 | | En del af serien Nyt Fra Værnedammen

Med sine kun 190 meter på kommunegrænsen mellem København og Frederiksberg ser Værnedamsvej ikke ud af meget ved første øjekast. Men tag ikke fejl! For bag gadens butiksfacader, cafemarkiser og trappeopgange gemmer sig et unikt og fascinerende lokalsamfund.

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.

Afspil podcast

Troels og Jimmy er begejstrede for, at hverdagen atter melder sig. Men faktisk har de to værter ikke holdt ferie, men kan berette om store oplevelser væk fra Værnedammen. I dette afsnit får du også svar på, om man kan stjæle ost fra Hells Angels, og hvad ligheden er mellem Jakob Fuglsang og Jimmys tante Lulu, der i virkeligheden hedder Lilly. Og så er det blevet modeuge, og alle vil i studiet, men strategien er klar – sig nej til alt.


Om podcasten:
I denne podcastserie beretter to af gadens inkarnerede beboere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om bl.a Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til en snak med ugens hemmelige gæst.

Lyt til alle afsnit af ‘Nyt fra Værnedammen’ på iTunes her

Podcasten er produceret af e-Types i Studio 6, København V. 

 

Jimmy Jørgensen & Troels Malling

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.