Gæst Adam Aamann - kok og tv-vært
Radio & podcast
menu-close

Før vi spiser: Gæst Adam Aamann – kok og tv-vært

29. august 2018 | | En del af serien Hvor vi spiser

Lars Bjerregaard har Adam Aamann på besøg i studiet, til en snak om hans kærlighed til smørrebrødet.

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.

Afspil podcast

I dette program har Lars Bjerregaard besøg af Adam Aamann i studiet. Historien om Adam og smørrebrødet er en kulinarisk kærlighedshistorie af de helt store – Men hvordan endte Adam som den helt store foregangsmand, fornyer og fortolker af den danske frokostklassiker? Hør Adam fortælle om turen fra hippiebarndommen på Djursland til verdensberømt restauratør i København.

‘Før vi spiser’ er en podcastserie, der kommer hele vejen rundt om måltidet; psykologi, antropologi, håndværk, gæster, børn, retter, opbygning, historie anskueliggjort og belyst via samtaler med gæster, der har specialiseret sig i de enkelte emner. Det er så meget mere end bare mad.
Lars Bjerregaard er værten, og har i mange år været en af landets førende madskribenter, først som mangeårig restaurant- og madanmelder på Information, dernæst som madskribent på Vice Munchies og ved Politiken.

Lyt til alle afsnit af ‘Før vi spiser’ på iTunes her.

Lars Bjerregaard

En af landets førende madskribenter, først som restaurant- og madanmelder på Information, siden som madskribent på Vice Munchies og Politiken.