Lars Brygmann frygter, at han ikke får nok ud af livet
Radio & podcast
menu-close

Lars Brygmann frygter, at han ikke får nok ud af livet

20. maj 2019 | | En del af serien Bucket List

Le Gammeltoft har inviteret skuespiller Lars Brygmann i studiet til en samtale om familie, lysten til at rejse og til at blive klogere på nye ting.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Skuespiller Lars Brygmann er gæst i Le Gammeltofts podcast ‘Bucket List’ til en samtale om det, der optager ham i livet. Han har nyligt haft en følelse af, at han ikke udnytter livet nok, hvilket er en fremmed følelse for ham. Der er så meget, vi skal nå, synes han.

Det betyder meget for Lars Brygmann at bruge tid med sine børn. Han vil rejse og opleve verden med dem, før de bliver for store til at ville med. Derfor er det på hans bucket list. Han har selv som voksen cyklet langs Donau med sin far uden resten af familien. Le Gammeltoft og Lars Brygmann taler også om han fascination af religion, selvom han meldte sig ud af folkekirken for 45 år siden, om at lege med sine børn, selvom man er voksen og om begejstringen ved at forsvinde ind i de universer, som litteraturen tilbyder os.


Om podcasten: 

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales liv, død, familie, karriere og meget andet.

Du kan lytte til alle tidligere programmer af Bucket List i iTunes.

Du kan opleve ‘Bucket List’ live på Podcast Festival onsdag d. 29. maj med gæst, Flemming Møldrup. Køb dine billetter her.

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.