Fodboldspiller Kasper Fisker er fyldt 30, og så er man pludselig en af de "gamle" på holdet
Radio & podcast
menu-close

30-årskrisen: Fodboldspiller Kasper Fisker er fyldt 30, og så er man pludselig en af de “gamle” på holdet

13. december 2018 | | En del af serien 30-årskrisen

Brøndbyspiller Kasper Fisker er gæst hos 30-årskrisen og fortæller om at være en af de ældre kræfter på holdet

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.

Afspil podcast

Den 30-årige Brøndby-profil kommer forbi studiet til en snak om livet som fodboldspiller, når man er ved at være en af de modne mænd på holdet.
Han skal forholde sig til Fortnite og mærkelige cocktails med holdkammeraterne, når han måske allerhelst ville være hjemme med sin kone og børn.
Og hvorfor er der ikke længere nogen, der vil spille kort efter træning?

Om podcasten:

I løbet af otte afsnit dykker Lars Plenge Høier og William Abrahamsen ned i den process, som det er at blive voksen. De inviterer personligheder omkring de 30 til en snak om det at runde et skarpt hjørne, mens vi kridter banen op i forhold til den forestående eller igangværende livsforandring.

Med den klassiske ærlige og kærlige tilgang går de ind i ugens gæst med træsko på og undersøger, om de 30 år er starten på et nyt liv eller bare nogle nye grå hår til samlingen. Er det meningen, at vi skal holde fast i ungdommens ild, eller er der ting, som er federe på den anden side af the big three-o?

Hvad er det mest voksne, du har gjort i denne uge? Er der tøj, man bliver for gammel til at gå i? Kan man se på kroppen, at den bliver ældre? Og hvilke tanker og bekymringer er det, man ligger vågen om natten med?

Vi skal pille os selv i navlen og dykke ned i det spind af tanker, som gør det at blive ældre til en fantastisk lækker og angstprovokerende rejse. Velkommen til ’30-årskrisen’, det mindst voksne og mest voksne, som du kan lytte til lige nu.

Lyt til alle afsnit af 30-årskrisen i iTunes her.

William Abrahamsen & Lars Plenge Høier

William og Lars har været uadskillelige siden deres tid på Universitetsradioen og nu også på Heartbeats, hvor de sammen er værter på 30-årskrisen.