Kampen om Jerntronen er forbi, men den store forløsning udeblev
Radio & podcast
menu-close

Is & Ild: Kampen om Jerntronen er forbi, men den store forløsning udeblev

21. maj 2019 | | En del af serien Is & Ild

Nørderne bearbejder en svær afsked. Slutafsnittet af GoT deler vandene, mange er højlydt skuffede, andre mere afdæmpet tilfredse. En ting er sikkert: Det er nu et farvel til verdens mest hypede tv-serie nogensinde.

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.

Afspil podcast

Hvad har været højdepunkterne i en utroligt svingende sidste sæson? For der har været højdepunkter, men der har bestemt også været mange nedture.

Hvad endte det f.eks. med at betyde, at bastarden Jon Snow var en Targaryan? Seriens største plotpoint blev slet ikke brugt til noget for det endelige udfald? Listen af ubesvarede spørgsmål er ligeså lang, som vinteren var kold og mørk. Og hvad var egentlig pointen med at vise The Night King som en ond sadist i det første afsnit?

Hvilke ting har generelt givet pay-off i serien, og hvad har ikke givet den pay-off alle os fans fortjente? Hvor meget fanservice kan vi holde til, og hvor langt væk kan vi komme fra bøgerne? Og sidst, men ikke mindst, kan bøgerne rette op på åbenlyse manuskript-svipsere? 

Vært René Slott gennemgår sammen med hans trofaste eksperter Frederik Krag og Jakob Kjær slutafsnittet ‘The Iron Throne’ fra start til slut. Et afsnit som har splittet vandene verden over, og de tre connoisseurs er også splittede. Men ikke nær så skuffede som resten af fanskaren ude på det hensynsløse og ubarmhjertige internet. De ringer igen medvært Andreas Saxild (eller prøver) for også at høre hans besyv på den store finale.

LÆS OGSÅ: KÆMPE SPOILER ALERT: Vi har set det sidste lorteafsnit af GoT, så det behøver du virkelig ikke


Om podcasten:

Alle i ‘Game of Thrones’ står foran det endelige slag i denne sæson. Landets stærkeste ‘Game of Thrones’-connoisseurs og -superfans kommer i studiet, hvor vi hver tirsdag vil snakke om slagets gang, indtil vi har fundet den endelige vinder af spillet om Jerntronen i Westeros. Eller alle mænd bare er døde. 

Lyt med i ‘Is & Ild’ næste uge, når der er den store finale, og vi endelig kan finde den sande vinder af ‘Game of Thrones’. 

Lyt til sidste uges afsnit af ‘Is & Ild’ her, hvor stemningen var en anelse højere i studiet

Lyt til alle afsnit af ‘Is & Ild’ på iTunes her

Foto: HBO

A Camp of Ice and Fire

'A Camp of Ice and Fire' er navnet på landets mest dedikerede og eneste Roskilde Festival-lejr dedikeret til serien Game of Thrones.