Jeg skal bede om EU-multijuice, tak
Radio & podcast
menu-close

EU & The Juice med Helle Thorning-Schmidt: Jeg skal bede om EU-multijuice, tak

22. maj 2019 | | En del af serien EU & the Juice

Bliv klædt på til EU-valget 26. maj, når Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, er i studiet.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

Er du i tvivl om, hvorfor det er så vigtigt, at du sætter dit kryds til EU-valget på søndag, så lyt til det allersidste afsnit af ‘EU & The Juice’. Her mixer Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, alle de bedste ingredienser fra tidligere afsnit og giver dig den ultimative EU-multijuice.

Hvordan er EU-parlamentet bygget op, og hvilke konsekvenser har EU for den almindelige danskers hverdag, er bare nogle af de spørgsmål Helle Thorning-Schmidt giver dig svaret på, når hun laver en ‘A Whole EU World’ sammen med værterne. Hun kommer i øvrigt med sit bud på hvad Aladdin, Genie og Jafar ville stemme søndag 26. maj, hvor der er Europa-Parlamentsvalg i Danmark.

Om podcasten ‘EU & the Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & the Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.