“Jeg er først ved at forstå formålet med mit liv nu, hvor jeg er i mine 40'ere”
Radio & podcast
menu-close

Thure Lindhardt gæster 'Hankøn': “Jeg er først ved at forstå formålet med mit liv nu, hvor jeg er i mine 40’ere”

29. august 2019 | | En del af serien Hankøn

Skuespiller Thure Lindhardt er dagens gæst i podcasten 'Hankøn' for at tale om mandens ansvar og sårbarhed i parforhold.

Art Director og kommunikationsrådgiver

Afspil podcast
Kan Thure Lindhardt genkende de følelsesmæssige udfordringer, som værten Mikkel Braginsky har haft? Hvad har de til tider dyrt købte erfaringer lært ham om ham selv og om det at være i et parforhold. Kan Thure hjælpe Mikkel videre i sin søgen efter at genfinde sin egen identitet som mand?

Om podcasten:

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det, vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egentligt sige at være mand i dag?

Podcasten ‘Hankøn’ er vært Mikkel Braginsky’s forsøg på igennem en serie personlige samtaler mellem mænd at spore sig ind på den danske mand. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er ‘Hankøn’ mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Bag ‘Hankøn’ står Mikkel Braginsky. Han er far, mangeårig art director og kommunikationsrådgiver – og så har han et nyligt kuldsejlet ægteskab i bagagen. 
Mikkel Braginsky er noget træt af ikke at forstå det med parforholdet og ikke mindst, hvad det egenligt vil sige at være mand i dag. Derfor har han sat sig for, væbnet med sine egne erfaringer, at undersøge om det faktisk er muligt at opgradere manden og give ham håndterbare redskaber til at kunne genfinde sig selv og sin identitet.
Mikkel Braginsky

Art Director og kommunikationsrådgiver