IG60 Getaway Warmup
Radio & podcast

Cph Deep: IG60 Getaway Warmup

6. august 2018 | | En del af serien CPH Deep Radioshow

No time for live radio when there's an IG60 party to prepare - Ian Bang "cheated" and pre-recorded a 2 hour show for you in advance - as per usual, packed with deep electronic goodies!

Afspil podcast

Cph Deep er dedikeret til at dykke ned i klubmusikkens dybe hav. Hver lørdag holder Ian Bang og vennerne pause fra deres mangfoldige dj-gigs ved at forkæle Heartbeats-lytteren med det bedste og nyeste indenfor deep vibes.

  • Dirty Doering – Purple Disco [Katermukke]
  • Islandman – Agit (Anatolian Sessions Remix) [Music For Dreams]
  • Kojo Akusa – Krasnodar [Wholegrain Music]
  • Frankey, Sandrino – Alya [Mule Musiq]
  • The Revenge – Nasehorn [Roar Groove]
  • Joshua Jesse & Midas 104 – Changes feat. Ricarda (Gabriel Ananda Remix) [Dantze]
  • Dirty Doering – Burning Ham [Katermukke]
  • Budakid & Sterioa – Matahari [Einmusika Recordings]
  • Solee – And When We Dance We’ll Dance Forever [Parquet Recordings]
  • Boot Slap – New World Order [MFRRED]
  • Lexer – Hideout (Instrumental Mix) [Einmusika Recordings]
  • Pete Oak – Solis [Blindfold Recordings]
  • Hannes Bieger – Tephra [Poker Flat Recordings]
  • Stelios Vassiloudis, Nils Nuernberg – Everybody’s Robot (Marco Resmann Sci Fi Remix) [Tenampa Recordings]
  • DJ Hell – Guede (ARTBAT Rave Mix) [International Deejay Gigolo Records]
  • Satoshi Tomiie – Protodigma [My Favorite Robot Records]
  • Gruuve – You Say [Lemon-aid Music]
  • Adam Beyer & Layton Giordani – Rome Future [Drumcode]
  • 2000 And One – World Of Acid [Intacto]

Lyt til alle afsnit af Cph Deep på iTunes her