I bund og grund har jeg slet ikke lyst
Radio & podcast
menu-close

Nyt fra Værnedammen: I bund og grund har jeg slet ikke lyst

3. september 2019 | | En del af serien Nyt Fra Værnedammen

Troels Malling vil gerne fortælle noget privat, men vil ikke optages. Det synes Jimmy Jørgensen er ærgerligt, når nu det er en podcast de laver sammen. Hør med i dagens afsnit, hvor Troels Malling forføres af Jimmy Jørgensen til at tale løs.

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.

Afspil podcast
I ugens afsnit af ‘Nyt fra Værnedammen’ besøger Danmarks tidligere førstedame studiet og fortæller om sit bemærkelsesværdige liv, der både har budt på storpolitik og revy. Lyt med og få en opdatering fra Værnedamsvej med alt hvad dette indebærer.. 

Om podcasten:
I denne podcastserie beretter to af gadens inkarnerede beboere, Troels Malling og Jimmy Jørgensen, ugentligt om det travle liv i Værnedammen. Lyt med, når Troels og Jimmy fortæller om bl.a Granola-mafiaen, mysteriet om Helge fra Helges ost, de franske nonner og inviterer indenfor til en snak med ugens hemmelige gæst.

Podcasten er produceret af e-Types i Studio 6, København V.
Jimmy Jørgensen & Troels Malling

Jimmy Jørgensen og Troels Malling har udover begge at være skuespillere, også det tilfælles at de begge er bosat ved Værnedamsvej.