“Hvis jeg arbejdede med sko, ville folk nok ikke reagere så voldsomt”
Radio & podcast
menu-close

Vicepræsident i tobaksindustrien: “Hvis jeg arbejdede med sko, ville folk nok ikke reagere så voldsomt”

4. december 2018 | | En del af serien Mod til at lede

Rekha Grover er vicepræsident i Scandinavian Tobacco Group i en tid, hvor rygning og cigaretter ikke just er populært. Så hvordan står man på mål for en så udskældt branche?

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.

Afspil podcast

‘Mod til at lede’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

Hvordan er det at arbejde med et produkt, som er ekstremt udskældt?

Rekha Grover er vicepræsident i Scandinavian Tobacco Group og forsøger hver dag at lede i en branche, som er under konstant kritik, og som år efter år bliver pålagt nye direktiver, der indskrænker branchens handlefrihed. Rekha vil dog ikke på nogen som helst anden måde have det anderledes. Hun elsker at arbejde i en branche, som er dynamisk, og hvor man konstant bliver udfordret på sine evner som leder.

Om podcasten:

I tredje sæson af Heartbeats’ podcastserie ‘Mod til at lede’ overtager Katrine Hertz Mortensen værtsrollen efter Stine Bosse og Asger Aamund. Katrine Hertz vil sætte fokus på ledelse i modvind. Du vil derfor møde mennesker og ledere, som har mødt stor succes, ofte på trods. Hvordan er det at lede en organisation eller virksomhed, som mange hader eller har kritiske holdninger til? Hvordan sørger man for sammenhold i flokken af medarbejdere, når kritiske røster rammer ens arbejdsplads? Hvordan påvirker det arbejdet og det strategiske sigte – og selvfølgelig ledelsen?

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Mod til at lede’ i iTunes her.

Katrine Hertz Mortensen

Uddannet journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten, 'Go' Morgen Danmark' og som kommunikations- og kampagnechef for Liberal Alliance. I dag er hun kommunikationschef for Dansk Design Center.