EU & The Juice: Hvad var det egentlig med de lakridspiber?
Radio & podcast
menu-close

EU & the Juice: Hvad var det egentlig med de lakridspiber?

24. april 2019 | | En del af serien EU & the Juice

Margrete Auken fra SF er i studiet, og hun ved en ting eller to om, hvorfor du skal gå ned og stemme ved det kommende EU-valg. Som bekæmpelse af engangsplastik.

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.

Afspil podcast

I dette afsnit af ‘EU & the Juice’ er Margrete Auken, medlem af Europa-Parlamentet for SF, gæst i studiet. Der juices æbler, ingefær og ananas. Altså et par ingredienser der i den grad falder udenfor EU-området. Til gengæld toppes juicen af et drys kanel. Og det er et krydderi, der virkelig kan sætte gang i EU-snakken.

Om podcasten ‘EU & the Juice’:
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I ‘EU & the Juice’ forsøger værterne Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU-juice. Tænker du “WTF?” Det gjorde vi også, da vi fandt på det, men ikke desto mindre så har juice og EU vist sig at være en opskrift, der virker. I hvert afsnit inviterer Sandie og Josefine en prominent politiker ind som gæstejuicer og klæder dig på til det kommende EU valg den 26 maj.

Hør alle episoder af landets mest saftige EU-podcast her

Sandie Westh & Josefine Stork

Sandie Westh er radiovært på P7, og Josefine Stork er tilrettelægger ved Nordisk Film TV. Sammen laver de EU-juicebar for Heartbeats.